субота, 13 жовтня 2018 р.

"Україна. горда і незламна..."

День  Захисника  України, День українського   козацтва  і Покрова  Пресвятої Богородиці - ці три свята нерозривно зв'язані  між собою. Наші захисники є нащадками  справжніх українських воїнів -  вільних козаків, а покровителькою їх завжди  була  Богородиця. В цей день запорожці вибирали кошових отаманів, вирішували  самі важливі проблеми. З огляду, що в Україні йде війна, і саме існування країни залежить від армії, вшанування в цей день заслуговують чоловіки і жінки, які  служили, або служать  захищаючи нашу Батьківщину.
 Варюшинська  бібліотека філія  представила користувачам книжкову викладку 
"За волю, за правду, за майбуття!". Книги викладки -  про Запорізьку Січ, про наших видатних гетьманів і козацтво, а також і про воїнів , які не шкодуючи  свого  життя  захищають Україну сьогодні.

У Варюшинській ЗОШ  пройшла  урочиста  лінійка присвячена  Дню   Захисника України. Бібліотекар  сільської бібліотеки ознайомила учнів з оглядом літератури  на дану тематику. Також  була презентована книга С.Лойко "Аеропорт".


А  в  місцевому будинку культури пройшов святковий концерт  за участю ансамблю художньої самодіяльності "Берегиня" та учнів Варюшинської ЗОШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар