четвер, 14 вересня 2017 р.

До 80-річчя утворення Миколаївської області!

22 вересня  1937 року дата утворення Миколаївської області. 80 років  існування нашої області  це ціле життя. З його злетами і  досягненнями, з невдачами і падіннями, а саме головне з  людьми. Адже саме люди  складають образ нашого регіону, прославляють наш край, роблять значний внесок у його економіку, культуру,  духовність. 
В нашій бібліотеці  відкрита постійно  діюча краєзнавча  книжкова виставка "Відкрий для себе рідний край", а також книжкова  викладка  присвячена 80-річчю утворенню  області "Юність і сучасність рідної Миколаївщини".
 Створено  тематичні папки - "Герої не вмирають" ( про загиблих воїнів земляків в АТО), "Відкриваємо письменників краю", "Творчі люди нашого села", "Жива лоза Виноградної долини".


 Також проведена краєзнавча  бесіда  біля  книжкової виставки для користувачів 4-5 класів.
 22 вересня  день Партизанської  слави, книжкова викладка  "Безсмертний подвиг  партизанського  підпілля на Миколаївщині" ознайомила користувачів  бібліотеки з  книгами  про боротьбу юних героїв  "Партизанської іскри"  в                                               селі          Кримка.

Немає коментарів:

Дописати коментар